Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spectaculaire toename kwaliteitsbeoordelingen Uienhandel.com

In de maand februari zijn de aanvragen voor een kwaliteitsbeoordeling fors gestegen in verhouding tot de voorgaande jaren. Ten opzichte van afgelopen oogstjaar was er een stijging te bespeuren van 200% en ten opzichte van oogstjaar 2013 was de stijging 170%.



Het aanbod van uien op de marktplaats van Uienhandel.com is de laatste weken in volume gestegen. Inmiddels hebben potentiƫle kopers de keuze uit ca. 14 partijen uien, die allemaal zijn voorzien van een kwaliteitsbeoordeling. De herkomst van de aangeboden partijen is uit het hele land.

Het aanbod op marktplaats wordt onder een groeiende groep kopers onder de aandacht gebracht. Het aantal onderzochte partijen ligt inmiddels ruim boven de 70 en omvat een volume van ca. 25.000 ton. De gemiddelde kwaliteitsindex van alle onderzochten partijen (geel, rood en biologisch) ligt boven de 84 punten.

Bron: Uienhandel


Publicatiedatum: