Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Aeres Agree nieuwe naam voor Agrojobs en Payrolljobs

Op 9 mei 2016 veranderen de namen van Agrojobs en Payrolljobs in Aeres Agree. De nieuwe naam houdt verband met de nieuwe huisstijl van de Aeres-organisatie. Aeres is een groene kennisinstelling met onderwijs, onderzoek en commerciële activiteiten als kerntaken, waar Aeres Agree deel van uitmaakt. Aeres Agree is bemiddelingsspecialist in het werven & selecteren van hoger opgeleid personeel en partner op het gebied van personeelsvraagstukken voor de sectoren Agribusiness, Food, Tuinbouw en Groene Ruimte/Milieu.

Volgens directeur René Hutten van Aeres Agree is het voor bedrijven in deze sectoren vaak moeilijk om zelf professionele medewerkers te vinden die kennis hebben van de allerlaatste ontwikkelingen en die snel en flexibel inzetbaar zijn. Hutten: 'Met onze directe toegang tot de (top)talenten bij de agrarische hogescholen en universiteit en ons landelijk dekkende netwerk zijn wij voor bedrijven en professionals de natuurlijke schakel tussen arbeidsmarkt en onderwijs.' Aeres Agree zoekt steeds naar een optimale match en biedt een compleet dienstenaanbod: uitzenden, detacheren, werving& selectie en payrolling. Hutten: 'Wij zijn in onze sector de regisseur van duurzaam vakmanschap.'

Als onderdeel van de overgang heeft Aeres Agree een nieuw logo met nieuwe kleuren en accenten. Op 9 mei is de nieuwe website www.aeresagree.nl online gegaan. Later dit jaar en in 2017 volgen andere onderdelen van Aeres-organisatie.
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven