27 en 28 september, Expo Houten

Groeiend aantal exposanten AGF Detail

De voorbereidingen voor AGF Detail, de vakbeurs voor versspecialisten die op 27 en 28 september in Houten Expo plaatsvindt, lopen voorspoedig. Inmiddels hebben al vele toonaangevende bedrijven zich aangemeld, waaronder Schulp Vruchtensappen, Smit's Uien, Veiling Zaltbommel, Fa. Postuma, Vroegop-Windig, CVAH, Food Center Westland, Koolen Champignons en Zoetelief Bedrijfskleding. Opmerkelijk is het aantal nieuwe exposanten. Zo zal onder meer het Belgische delicatessenbedrijf Deldiche, bekend om haar verse humus, pesto, tapenades en Deli dips en spreads van de partij zijn.

Ook paddenstoelenspecialist Mitrofresh uit Maasdijk en Bio-Center ZANN uit Bergschenhoek geven acte de présence op AGF Detail. Op het gebied van verpakkingen zijn de nieuwkomers Jasa Packaging Systems uit Alkmaar en Dijkstra Vereenigde uit Leystad. Een warm welkom ook voor Robot-Coupe uit België, fabrikant van keukenmachines die zijn afgestemd op alle behoeften van de professionals in de voedselbereiding (restaurateurs, instellingen, traiteurs, banketbakkers etc.).

Klik hier voor het exposantenoverzicht tot nu toe.
Nog niet aangemeld voor deelname? Doe dit dan snel, want naar verwachting zal AGF Detail, net zoals vorig jaar, weer uitverkocht zijn!


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven