Van Iperen geeft teler advies via smartphone

Toeleverancier Van Iperen B.V. uit Westmaas heeft haar Mijn Iperen app uitgebreid met een teeltadviesfunctie voor haar akkerbouwklanten. De adviseurs kunnen nu direct op het bedrijf van de klant de teeltadviezen invoeren. De teler ziet deze meteen terug in de app en via de mail. Zo heeft de klant alle belangrijke teeltinformatie altijd bij de hand.

De akkerbouwadviseurs van Van Iperen zijn dagelijks op pad om klanten van bedrijfsspecifiek teeltadvies te voorzien. Via de Mijn Iperen app kunnen de adviseurs nu in het land per gewas of perceel hun advies op maat opstellen. Hierbij worden onder andere de actuele gewasstand, het gewasstadium en de gewenste spuitomstandigheden en middelen voor het advies vermeld. Zodra de vertegenwoordiger het advies verzendt, ziet de teler dit terug in de app en hij ontvangt een e-mail met het advies. Zo hebben de klanten van Van Iperen de benodigde teeltinformatie direct bij de hand.

Download de app
Klanten van Van Iperen kunnen de Advies-update gratis downloaden in de App Store. De Advies-functie wordt ondersteund door iOS8 en hoger. Klanten die gebruik maken van een device met een ander besturingssysteem, kunnen alle adviezen vooralsnog inzien via de Mijn Iperen-website.

Meer informatie? Kijk op www.iperen.com 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven