Van Arendonk nieuwe full-service dealer dewulf~miedema

Van Arendonk breidt het leveringsprogramma uit met dewulf~miedema voor Oostelijk en Zuidelijk Flevoland. dewulf~miedema is marktleider op het gebied van zelfrijdende aardappel- en wortelrooiers, aardappelpoters en moderne technologie voor het inschuren en sorteren van akkerbouwproducten.

Het dealerschap van dit A-merk is voor Van Arendonk een aanvulling op het leveringsprogramma. Het zusterbedrijf uit Tollebeek, B. Naaktgeboren B.V., werkt al jaren samen met dewulf~miedema. Van Arendonk en dewulf~miedema zetten met dit full-service dealerschap een stap richting een optimale dienstverlening naar de klanten in Oostelijk en Zuidelijk Flevoland.Aanpakken, Aanpoten en Afhandelen, de triple A methode van Van Arendonk. Niet stilstaan maar vooruitgaan. Van Arendonk is een familiebedrijf met vestigingen in Dronten en Zeewolde, met bijna veertig medewerkers in dienst. Daarnaast heeft het bedrijf in Tollebeek een vestiging onder de naam B. Naaktgeboren B.V. en sinds 2014 in Ermelo als Van Arendonk – De Vor. Van Arendonk verkoopt, onderhoudt en repareert tractoren en machines in de agri- en groensector.

Nog voor de zomervakantie zal op de vestigingen in Dronten en Zeewolde open huis gehouden worden om iedereen kennis te laten maken met Van Arendonk als dealer van dit merk. De komende tijd zal Van Arendonk de organisatie verder inrichten om de klanten al tijdens het komende oogstseizoen service te kunnen bieden.

Voor meer informatie:
Van Arendonk
Landbouwweg 46
3899BG Zeewolde
T: +31 (0) 36 522 1441
F: +31 (0) 36 522 1769
E: info@vanarendonk-mechanisatiebedrijven.eu
W: www.vanarendonk.eu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven