Van stageloper naar groenteplanner

Fred van Dam 30 jaar Visbeen / DailyFresh

"Fred is bij Visbeen als jong ventje met krulletjes vanuit school gestart met als doel om zo snel mogelijk chauffeur te worden", blikt Adrie Visbeen terug. Iets wat ik best begreep. Ik was na chauffeur geweest te zijn ook planner geworden, wat toen een vak was waar je alles deed. Plannen, chauffeurs aansturen , trucks en trailers indelen, documenten, gegevens invoeren, sociaal werker, noem maar op. Helaas, of misschien gelukkig voor Fred, kwam hij destijds naast mij te zitten waar hij opgroeide als snelle collega die behendig was, goed inzicht had en daardoor al snel de onmisbare status kreeg. Hij leerde snel veel goede dingen, maar ook enkele slechte zoals het molesteren van telefoons (minimaal 1 per maand), waar hij hedendaags iets minder last van heeft. Trouwens, zelf was ik hier ook een ster in."



"Gedurende de beginperiode gaf hij aan dat hij op de auto wilde maar dat heb ik hem gelukkig uit het hoofd kunnen praten (kon hem niet missen haha ). En na 12 jaar bij Visbeen is hij met de start van DailyFresh vanuit het Westland gaan werken.
De eerste jaren waren DailyFresh voor een ieder een complete verandering maar Fred is altijd een stabiele en onmisbare factor geweest. Fred, bedankt voor je super inzet in deze 30 jaar bij Visbeen en DailyFresh. Vooral voor je kennis, inzet en toewijding voor beide bedrijven, maar ook voor de klanten waar je altijd voor hebt klaargestaan. Ik hoop dat we nog veel plezier van je mogen hebben in de komende jaren", zegt Adrie.

Onze Rots in de branding.
Velen kunnen zich DailyFresh niet meer voorstellen zonder DailyFred", meldt ook het team van DailyFresh. "Kort, bondig en zakelijk is toch wel echt zijn motto. Niets is Fred te gek, zelfs na 30 jaar in dienst neemt hij elke uitdaging met plezier aan. Fred kan zeggen dat hij alle vormen en gebeurtenissen in het groenten- en fruittransport heeft meegemaakt. En zoals we ieder jaar weer tegen elkaar zeggen, gekker dan dit hebben we het nog niet vaker gehad. Iedereen bij DailyFresh heeft zijn planning-skills te danken aan Fred en wij hopen hier nog jaren van te genieten. Gefeliciteerd Fred!"

Wil je Fred feliciteren ? Dan ben je van harte welkom na 18.00 uur in Hoek van Holland. Een mailtje of belletje is natuurlijk ook leuk: fvdam@dailyfresh-logistics.com 088-4286650

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven