Overlijdensbericht Marco Lont - J.P. Beemsterboer Food Traders

Met groot verdriet en diepe verslagenheid hebben wij kennis genomen van het plotselinge overlijden van onze zeer geliefde en gewaardeerde collega

Marco Lont

We zijn dankbaar dat we maar liefst 29 jaar met hem mochten samenwerken. Alle facetten van het bedrijf doorliep hij. Hij startte op onze logistieke afdeling en maakte vervolgens de stap naar Inkoop. De laatste jaren stuurde hij ons Salesteam aan. Marco had hart voor de zaak, zat altijd vol nieuwe ideeën en stond open voor die van anderen.

Hij heeft een grote rol gespeeld in de groei en ontwikkeling van ons bedrijf. Hij was een belangrijke pijler waar niet alleen wij als collega’s, maar ook onze leveranciers en klanten altijd op konden bouwen.

In alle landen waar hij voor de zaak naar toe reisde bouwde hij langdurige relaties op. Op gevoel en met finesse bewoog hij zich eenvoudig door de verschillende culturen en bij diverse bedrijven. Door zichzelf te zijn en te blijven kreeg hij de dingen voor elkaar. Zijn gedrevenheid en enthousiasme raakte mensen. Waar ook ter wereld.

Velen van ons heeft hij onder zijn hoede genomen. Hij luisterde, was positief kritisch, liet mensen vrij, maar beschermde ze ook. Marco vond zichzelf van ondergeschikt belang. De ander, daar draaide het om.

Wat gaan we hem ongelooflijk missen. De gesprekken, de mooie verhalen, zijn opgeruimde karakter en vooral zijn onvoorwaardelijke steun en inzet.

Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Ineke en zonen Frank en Kees, waar hij zo trots op was en altijd met veel liefde over sprak, en naar zijn overige familieleden en vrienden. We wensen hen heel veel sterkte toe met dit grote verlies.

We zullen hem nooit vergeten.

Directie en collega’s
J.P. Beemsterboer Food Traders
Warmenhuizen


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven