Johan Geeroms is benoemd tot Risk Director bij Euler Hermes

Euler Hermes heeft Johan Geeroms per 1 mei 2020 benoemd tot Risk Director voor haar Nederlandse onderneming.

Johan Geeroms neemt de rol over van Walter Toemen. Toemen is na meer dan 28 jaar bij Euler Hermes te hebben gewerkt per 1 mei met pensioen gegaan.

Geeroms heeft een lange historie bij Euler Hermes en kent de creditmanagementmarkt zeer goed. Hij werkt sinds 2002 bij Euler Hermes, waar hij begon als Team Leader Underwriting in Nederland. Van 2010 tot 2012 werkte hij als Regional Risk Director World Agency in de Benelux. Vervolgens trad Geeroms in dienst bij Euler Hermes als Senior Risk Manager America’s voor de World Agency, waar hij verantwoordelijk was voor de kredietverzekeringsportefeuilles voor het multinationale segment in zowel Noord- als Latijns-Amerika. Per 1 januari 2015 was Geeroms opnieuw actief in Nederland allereerst als Senior Manager Risk Underwriting en vervolgens als Head of Risk Underwriting. Johan Geeroms behaalde een Master Financiële Economie en een Master Econometrie aan de Universiteit Antwerpen.

Geeroms: "Euler Hermes is een geweldig bedrijf om voor te werken, mede dankzij de sterke rating (AA bij S&P) en het internationaal netwerk. Ik draag graag mijn steentje bij om onze klanten en partners te ondersteunen bij haar risicovraagstukken en de kredietverzekeringsportefeuille in Nederland te monitoren en gezond te houden."

Voor meer informatie:
Euler Hermes
www.eulerhermes.nl   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven