Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Agrifirm Plant overhandigt waardecheque eBee-vlucht

Tijdens de Landelijke Uiendag in Colijnsplaat op 25 augustus konden bezoekers aan deze beurs op de stand van Agrifirm Plant meedoen aan een winactie. De te winnen prijs; Een eBee-vlucht ter waarde van 5 ha boven het perceel van de winnaar.Winnaar
Wij feliciteren de familie van der Maas uit Kats. Uit handen van akkerbouw specialist Ries van den Boogert ontving de heer van der Maas een waardecheque voor deze vlucht. In het voorjaar 2017 wordt de vlucht uitgevoerd boven het uienperceel van de familie Kats. Daarna worden de resultaten van de vlucht geanalyseerd en de verschillende data verwerkt. Onze specialist bespreekt de uitkomsten en adviseert op basis van de eBee-vlucht welke specifieke maatregelen het beste genomen kunnen worden. De topFLY eBee is de totaaldienst voor gewasadvies.

Groeiverschillen opsporen en slim oplossen!
Door groeiverschillen in het gewas op een perceel in kaart te brengen en deze slim aan te pakken kan er meer gewas geoogst worden wat meer inkomsten genereert. Met de dronedienst topFLY eBee brengt Agrifirm elke plant in beeld met de eBee, een onbemand vliegtuigje dat uitgerust is met een speciale geosensor die de zonlichtreflectie van planten meet. De mate van reflectie laat zien of planten heel goed of juist slecht groeien. Agrifirm Plant vertaalt de ruwe reflectiekaarten naar procentuele gewasverdelingskaarten. De gewaskaart kan als basis dienen voor een plaats specifiek stikstofadvies.

Met topFly eBee gaat u voor rendement, want u zet efficiënt meststoffen in. U bemest op maat, geen overmaat én specifiek!

Wilt u weten wat de topFLY eBee voor u kan betekenen. Meer informatie hierover vindt u op onze website; www.agrifirm.com/topfly


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven