HDG-Germany breidt uit met kwaliteitscontroles

Het Nederlandse expertisebureau HDG, the fruit consultants, breidt vanaf 1 januari de werkzaamheden van het kantoor HDG-Germany uit met kwaliteitscontroles. Tot op heden was het kantoor alleen actief op het gebied van international claim handling. De fruitexperts Christian Eising en Christian Sass zullen de activiteiten exploiteren.

Door de aanhoudende groei van AGF-import via de Noord-Duitse havens is er een grote behoefte ontstaan aan professionele kwaliteitscontroles en expertise. HDG-Germany kan nu bestaande en nieuwe klanten dezelfde services bieden als in de overige landen waar HDG the fruit consultants actief is.

De gegevens worden straks per klant in een database gevoegd, wat betekent dat het mogelijk wordt om data uit verschillende landen op eenvoudige wijze te analyseren. Zodoende kun je beide analyses als een pakket met de leverancier overleggen.

HDG is al gevestigd in Nederland, Spanje en China en heeft daarnaast in verschillende landen samenwerkingsverbanden. Zo werkt HDG al bijna vijf jaar samen met Mooy Logistics onder de naam HDG Services. HDG is gespecialiseerd in expertises, kwaliteitsinspecties en international claim handling van groenten en fruit. De laatste activiteit wordt uitgevoerd met lokale schade-experts wereldwijd.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven