Spaanse uien: een stabiel product

Het exporttempo naar markten zoals het Verenigd Koninkrijk en Ierland was hoog en we beschikken momenteel over voldoende voorraad om het hele seizoen te kunnen leveren. De prijs is echter niet zo goed en is in veel gevallen niet of nauwelijks kostendekkend. Verder was de uienoogst goed dit seizoen," vertelt Ramón Marhuenda, im- en exportmanager bij Pepsur Marketing. 

De exporteur is ook actief op de Nederlandse, Franse, Belgische en Italiaanse markt. Om een jaarronde aanvoer te kunnen garanderen, importeert Pepsur ook wel uit Chili, Nederland en Egypte. Het bedrijf geeft echter altijd voorrang aan binnenlandse producten," legt Marhuenda uit.


Op de Europese markt is Nederland één van de grootste concurrenten van het bedrijf aangezien dit land een product van hoge kwaliteit levert en een benijdenswaardige exportpositie heeft. Volgens Marhuenda wint ook een aantal andere landen steeds meer terrein waaronder Polen, Litouwen, België en Oostenrijk.
Ondanks de slechte prijzen dit seizoen werkt Pepsur Marketing aan het toevoegen van waarde en het promoten van Spaanse uien op veel verschillende markten.

Voor meer informatie: 
Ramón Marhuenda
Pepsur Marketing
Tel. +34 926 553 036

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.