Workshop Smart AKIS over Europees project Smart Farming Technology

Delphy organiseert een workshop Smart Farming Technology (SFT) op 9 maart voor geïnteresseerde boeren en tuinders. Delphy is een van de projectpartners van het SFT-project binnen acht Europese landen. Dat project heeft als doel de toepassing van Smart Farming Technology (SFT) in de praktijk te stimuleren. In de acht landen is het aanbod van SFT geïnventariseerd onder de aanbieders. Ook is een enquête gehouden onder boeren en tuinders over hoe ze over SFT denken en welke wensen en ideeën ze hierover hebben. Doel van het project 'Smart AKIS' is om de toepassing van SFT in de praktijk te stimuleren door het aanbod van de industrie en de wensen van telers bij elkaar te brengen en zo ideeën te genereren voor nieuwe producten en te komen tot voorstellen voor concrete acties om deze te realiseren.

Voor wie?
Boeren en tuinders met interesse voor SFT. We zijn benieuwd naar uw ideeën, wensen en vragen op het gebied van SFT. Producenten en dealers van Smart Farming Technology. U krijgt de mogelijkheid uw ideeën/producten te presenteren in de vorm van poster/powerpoint of videopresentatie. Beleidsmakers die betrokken zijn bij innovatie subsidies in de land- en tuinbouw. U krijgt ook de gelegenheid subsidiemogelijkheden te presenteren of specifieke vragen te agenderen.
Onderzoekers op het gebied van SFT, u kunt nieuwe ideeën inbrengen of presenteren en toetsen bij de aanwezigen. Adviseurs in de agrarische sector, we zijn benieuwd naar de vragen die u van uw klanten krijgt en ideeën over hoe SFT te promoten in de praktijk.

Wanneer?
Startbijeenkomst van het Europees project over Smart Farming Technology:
Op donderdag 9 maart 2017 van 10.00–16.00, Locatie: Aeres Tech, Zandlaan 29 Ede
Aanmelden via deze link


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.