Vernieuwde Brassica en Uien ziekte app

Als toonaangevend veredelingsbedrijf deelt Hazera zijn uitgebreide gewas kennis door middel van het ontwikkelen van innovatieve apps, te beginnen met de Brassica en Uien ziekte apps. De apps bevatten informatie en foto's over onderwerpen zoals schimmels, bacteriële ziekten, bladziekten, virale ziekten, nematoden, insecten en niet parasitaire aandoeningen in combinatie met praktische aanbevelingen. Hierdoor zijn de apps een waardevol instrument voor elke teler!

Bij Hazera staat uitstekende service aan telers hoog in het vaandel, zo kunnen telers het beste uit de gewassen halen. Ondanks de uitstekend presterende rassen en hoge kwaliteit zaden, blijven ziekten en plagen een bedreiging. Met de apps helpt Hazera telers alert te blijven, onregelmatigheden vroeg te herkennen om zo passende maatregelen te nemen. De apps zijn gemakkelijk te downloaden en gebruiksvriendelijk. Op de apps vindt u ook het laatste nieuws van Hazera. Met één klik op de knop staat de teler in direct contact met de gewasspecialist. Nieuw is de mogelijkheid om een foto te nemen van het zieke gewas en direct contact op te nemen met de specialist, die de teler voorziet van een persoonlijk advies. Hazera houdt de apps continu up-to-date. Eenmaal gedownload wordt de app automatisch bijgewerkt wanneer er een internetverbinding is. De app werkt ook zonder internetverbinding, wat erg nuttig kan zijn op plaatsen waar de verbinding niet optimaal is.

De apps zijn gratis verkrijgbaar in het Engels, Duits, Nederlands, Pools en Russisch voor zowel de iPhone als Android. De uienapp is ook beschikbaar in het Frans, Portugees en Spaans. De apps zijn gratis. Download ze nu van de App Store (iPhone) of de Google Play Store (Android).

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.