CargoCard binnenkort verplicht op Cool Port Rotterdam

Vanaf het moment van opening halverwege mei dit jaar, stelt Kloosterboer, in navolging van andere terminals in Rotterdam, de CargoCard verplicht om toegang te krijgen tot het terrein. De CargoCard levert vele voordelen ten aanzien van betere service en veiligheid.De introductie van de CargoCard gaat samen met het nieuwe Truck Appointment System, waarmee transporteurs vooraf hun bezoek aan Kloosterboer Cool Port kunnen aanmelden. Zo is men in staat lading alvast klaar te zetten en medewerkers en docks zo efficiƫnt mogelijk in te plannen om wachttijden te voorkomen.

De CargoCard is in de (reefer) containersector al gemeengoed en wordt gebruikt als identificatiemiddel om toegang te krijgen op de verschillende containerterminals in Rotterdam en het achterland, maar ook bewaakte parkeerplaatsen in en rond Rotterdam. De CargoCard levert een besparing qua tijd ten opzichte van extra parkeren, in- en uitstappen en onnodig wachten aan de balie ten behoeve van het aanmelden en identificeren. Daarnaast betekent het een 100 procent registratie van alle bezoekers van de locatie. Dit draagt bij aan de veiligheid.

Aanschaf van de kaart is van essentieel belang om toegang te verkrijgen tot Kloosterboer Cool Port. De kaart is te verkrijgen via Secure Logistics en is te gebruiken bij meerdere locaties in de haven van Rotterdam.

Voor meer informatie:
Kloosbeheer B.V.
4380 AB Vlissingen
T: +31 (0)118-486200
www.kloosterboer.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven