Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Introductie nieuwe verpakking Royal MH

Bayer Crop Science introduceert dit seizoen een nieuwe verpakking van Royal MH om het product nog makkelijk en sneller toe te kunnen passen. Het product wordt daarom verpakt in een handzame emmer met draaghengsel. De emmer heeft een inhoud van 22 l en bevat 10 kg product. De emmer heeft een hersluitbaar deksel dat vanuit het oogpunt van veiligheid voor het milieu stevig op de emmer zit. Voor het snel openen van de emmer wordt daarom een handige opener meegeleverd. De emmer schenkt makkelijk leeg en er blijft geen product in achter. Daarnaast wordt voor het doseren een praktische maatbeker meegeleverd. De openers en maatbekers zullen worden verdeeld door de leveranciers van gewasbeschermingsmiddelen.
 

De nieuwe verpakking van Royal MH met de opener en de maatbeker.

De nieuwe verpakking vervangt de 20 kg verpakking (doos met binnenzak). De bestaande 5 kg verpakking zal komend seizoen naast de nieuwe verpakking beschikbaar zijn. Bekijk voor meer informatie onderstaand filmpje.
 
Publicatiedatum: