Rob Schram nieuwe algemeen directeur MotracLinde

Per 1 juni vervangt Rob Schram Erik van Leeuwenstijn als Algemeen Directeur bij MotracLinde. Van Leeuwenstijn was afgelopen 2 jaar de Algemeen Directeur van zowel MotracLinde als de Duitse Linde dealer Pelzer Fördertechnik GmbH. Beide bedrijven zijn onderdeel van Royal Reesink. Om een goede focus op beide bedrijven te hebben, ging de voorkeur van Van Leeuwenstijn er naar uit zich volledig op één bedrijf te kunnen richten.Schram, sinds 1998 werkzaam in verschillende functies bij de Volvo group, heeft een jarenlange achtergrond in de Automotive en Technische Kapitaalgoederen. In zijn laatste functie als Managing Director van Bas Truck Center heeft hij gezorgd voor een optimale dienstverlening voor haar klanten in de transport en logistiek sector.

Geurt de Groot nieuwe Sales Director bij MotracLinde
Per 1 mei is Geurt de Groot gestart als Sales Director bij MotracLinde. Hij is verantwoordelijk voor de gehele salesorganisatie en neemt daarmee de functies van Joop Uijlen (Director Key Accounts & Solutions) en Mathijs Korthals Altes (Manager Sales & Fleet) over. De Groot komt uit de Material Handling branche, waar hij sinds 2015 als General Manager Sales bij Mitsubishi Caterpillar Forklift Europe werkte. Daarvoor was hij 7 jaar Managing Director bij Atlet/Unicarriers.1 juni is Joop Uijlen, na bijna 29 jaar bij MotracLinde, aan de slag gegaan bij de nieuwe business unit Reesink Logistic Solutions (RLS). Uijlen is vanaf de start betrokken bij RLS. Achter de schermen is hij al enige tijd bezig met het uitzetten van de strategische richting van Solutions. Joop Uijlen gaat het bedrijf RLS verder vormgeven.

Mathijs Korthals Altes verlaat MotracLinde om als zelfstandig ondernemer onder andere de ambities van Royal Reesink op het gebied van digitale strategieën en de ontwikkeling van digitale oplossingen vorm te geven.

Voor meer informatie:
MotracLinde
Rondebeltweg 51
1329 BP Almere
T: +31 (0)88-7377800
F: +31 (0)88-7377801
www.motraclinde.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.