"Dammis van der Staaij: "We waren flink uit onze jas gegroeid"

Staay-Van Rijn start in juli met nieuwbouw Fresh Park Venlo

Tholen - Een publicatiebord maakt de automobilisten op de A73 bij Venlo sinds vorige week attent op de nieuwbouw van Staay-Van Rijn op Fresh Park Venlo. Na de nieuwbouw van Staay-Hispa in Papendrecht en die van Fresh Care Convenience in Dronten is het de derde nieuwbouw van Staay Food Group in enkele jaren tijd. In het voorjaar van 2018 moet de nieuwbouw gereed zijn.Staay heeft overeenstemming bereikt met Groep Heylen en Fresh Park Venlo over de realisatie van een nieuw 13.000 m2 groot logistiek centrum, gelegen op enkele honderden meters van de huidige locatie. De vergunning is inmiddels verleend en de bouwwerkzaamheden starten over vier weken. Het nieuwe pand is gesitueerd bij de nieuwe ingang, recht tegenover het pand van Weyers.

"We waren behoorlijk uit ons jasje gegroeid, dus de nieuwbouw was echt nodig", vertelt directeur Dammis van der Staay. "Daarbij had een locatie op Fresh Park Venlo onze voorkeur, dus we zijn blij dat we daarvoor een zakelijke deal hebben kunnen maken met Fresh Park Venlo als eigenaar van het terrein en met Group Heylen, die als creatieve investeerder gespecialiseerd is in de realisatie van hoogwaardige logistieke gebouwen.Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.