Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tolsma-Grisnich opent steunpunt in Steenbergen

Emmeloord (World Potato City) is al meer dan 50 jaar de vestigingsplaats van Tolsma-Grisnich en zij opent binnenkort een steunpunt in Steenbergen. Bij Nova Flex Office vond Tolsma een geschikte bedrijfsruimte die mogelijkheden biedt om dichter bij de klanten in het zuidwesten van Nederland en Belgiƫ aanwezig te zijn. Vanwege de gunstige ligging aan de A4, maar ook vanwege de aanwezigheid op de Reinierpolder van agrarische gerelateerde bedrijven als Vlamings, Baselier, Greentalent, Vervaet, Magnus en Abemec, is de keuze op dit pand gevallen.



In eerste instantie zullen ongeveer 5 mensen die gericht zijn op verkoop, training, service en installatie werkzaam zijn vanuit Steenbergen maar de verwachting is dat dit flink kan groeien. In dat geval zullen ze meer kantoor- en opslagruimte gaan huren bij Nova. De productie zal plaats blijven vinden in Emmeloord. Steenbergen is niet onbekend voor de medewerkers van Tolsma-Grisnich. Je ziet hun busjes vaak staan bij Hotel Aarden en bij Thuis in Dinteloord. Daar overnachten regelmatig hun monteurs. Het pand is inmiddels in gebruik genomen en medio augustus vindt de officiƫle opening plaats.
Publicatiedatum: