Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Top Onions biedt uien waarvan je niet gaat huilen

"Met deze verpakking vallen uien meer op"

Tholen - "Bij uien is het een uitdaging om je te blijven onderscheiden in de markt. "Daarom is het een absolute noodzaak om te blijven investeren in innovatie. Sinds kort bieden wij daarom een nieuwe variant aan op de staafverpakking. Een extra voordeel hiervan is dat de reclamemogelijkheden op de verpakking zijn uitgebreid", vertelt Rob Smit van Top Shallots.
 

Links de nieuwe verpakkingsmogelijkheid.

Zoet = roze

De nieuwe verpakking gaan wij inzetten voor zoete uien, rode uien en gele uien. Door de extra reclamemogelijkheden is het ook mogelijk de producten op een voor de consument duidelijke manier extra te onderscheiden in de supermarkten. Zo verpakken wij onze zoete uien met een roze label om de zoete smaak van deze speciale ui te benadrukken. De nieuwe verpakking werd voor het eerst gepresenteerd tijden de London Produce Show en zal binnenkort in de schappen liggen bij verschillende supermarkten."


Rick Hitzerd en Rob Smit tijdens de London Produce Show.

Niet huilen

De zoete ui heeft als oorsprong Zuid-Amerika en heeft een hoger suikergehalte en een lager zwavelgehalte dan de gangbare ui. "Daarnaast is dit een ui die zo uit het vuistje gegeten kan worden en ga je er niet van huilen als hij gesneden wordt. Deze ui is in salades populair. In vergelijking met de rode ui is hij een stuk minder pittig en heeft hij een minder scherpe nasmaak." Bij Top Onions zijn de zoete uien jaarrond beschikbaar en worden geïmporteerd uit Peru en Spanje.

Voor meer informatie:
Rob Smit
TOP Shallots
T: +31 (0)113 315 080
M: +31 (0) 6 512 074 69
F: +31 (0)113 315 060
rob@topshallots.com
www.topshallots.com