Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kees Jacobs Sales & Technical Crop Advisor bij Syngenta

"Ik ga mij inzetten om nieuwe uienrassen voor het langbewaarsegment bekender te maken"

Kees Jacobs is sinds 1 februari 2017 werkzaam als 'Sales & Technical Crop Advisor' voor de Nederlandse markt bij Syngenta Seeds. "Ik ben 48 jaar geleden geboren in het Zuid-Hollandse Middelharnis, op een klein akkerbouwbedrijf. Het bedrijf bestaat nog steeds, zij het op een extensieve wijze. Binnen het groentenzadenteam ben ik verantwoordelijk voor de verkoop, promotie & technische ondersteuning van uienzaden. In mijn arbeidsverleden heb ik werkervaring opgedaan, onder andere, in de teelt van uien bij verschillende bedrijven in de distributie en fabricage van gewasbeschermingsmiddelen.

Hoewel ik een brede achtergrond heb wil ik mij nu graag specialiseren in het uienvakgebied binnen Syngenta Seeds. Ik ga mij inzetten om nieuwe uienrassen voor het langbewaarsegment bekender te maken en dankzij hun sterke eigenschappen een positieve bijdrage voor de sector te leveren. Mijn opgebouwde netwerk binnen telers en distributie zal mij daarbij goed van pas komen!

Om de huidige marktpositie van de Nederlandse ui in de wereld te verbeteren denk ik dat de introductie van nieuwe, betere, uienrassen daaraan kunnen bijdragen. Syngenta Seeds heeft vrij recent het ras Motion geïntroduceerd dat een welkome aanvulling is gebleken op het bewaarassortiment. In 2017 introduceren we de allround ui Progression die ook zeer zeker bij zal dragen aan die verbetering van kwaliteit en opbrengst binnen de uienrassen."

Voor meer informatie:
Kees Jacobs
Mob: +31 657312075
kees.jacobs@syngenta.com
Publicatiedatum: