Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

The Garlic Farm uitgeroepen tot beste Britse leverancier 2017

Ocado heeft het familiebedrijf The Garlic Company uitgeroepen tot winnaar van de 'Britain's Next Top Supplier' verkiezing 2017. 

De winnaar zal een aantal vermeldingen krijgen op Ocado evenals een marketingpakket ter waarde van €22.597 voor de promotie van zijn producten. Het op het Eiland Wight gevestigde bedrijf teelt al ruim 50 jaar knoflook en produceert een uitgebreid assortiment bewerkte producten op basis van knoflook, variërend van chutney tot bier. 

Directrice Natasha Edwards vertelt zeer vereerd te zijn met de verkiezing. "We innoveren al 50 jaar binnen de knoflookcategorie en we zijn blij dat we de resultaten van ons harde werk met de klanten van Ocado mogen delen. We zijn tenslotte een land van knoflookliefhebbers en onze unieke producten laten consumenten op een totaal nieuwe manier van deze vertrouwde smaak genieten.`
Publicatiedatum: