Vrijdag 25 augustus vanaf 15.00 uur in Zeewolde

Open huis na wederopbouw koelsystemen akkerbouwbedrijf Bakker

Voor alle geïnteresseerden staan vrijdag 25 augustus de deuren bij akkerbouwbedrijf Bakker in Zeewolde (Duikerweg 9) open vanaf 15.00 uur, om een kijkje te komen nemen bij het vernieuwde bedrijf. Deze dag wordt georganiseerd door vijftien bedrijven die hebben meegewerkt aan de wederopbouw van Bakker na de brand van vorig jaar.

Brand
In 1994 bouwde Geerlofs Koeltechniek voor akkerbouwbedrijf Bakker in Zeewolde een Gisopanel-koelhuis met een koelsysteem voor de bewaring van winterpeen. Vorig jaar werd het bedrijf getroffen door een hevige brand waardoor de aanwezige aardappel- en uienbewaring verloren is gegaan. Aannemersbedrijf van der Heijkant uit Biddinghuizen heeft onlangs het gehele bedrijf opnieuw opgebouwd, waarmee Geerlofs geholpen heeft.


Het nieuwe gebouw van akkerbouwbedrijf Bakker

Bewaarsysteem
Het totale bewaarsysteem voor winterpeen, uien en aardappelen is volgens de laatste stand der techniek gerealiseerd. Het bestaande koelsysteem is uitgebreid en Geerlofs heeft het complete ventilatiesysteem met onder meer de ventilatoren, looproosters, luiken, luikenbediening, warmteterugwinning en kachelvoorzieningen geleverd en geïnstalleerd. 

Geerlofs Storage Processor Gispro is door Geerlofs zelf ontworpen en op klantspecificatie gemaakt voor winterpeen-, uien- en aardappelbewaring. Het regelt online de bewaarruimten op temperatuur, luchtvochtigheid, circulatie en ventilatie. Alle nodige parameters voor het beheer van het bewaarproces zijn in het systeem samengebracht in een eenvoudig beheersbaar menu en zijn via het internet toegankelijk. 

Bron: Geerlofs

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.