Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

CZAV-deelname Luc Pauwels neemt activiteiten Agro Vangeel over

Met ingang van 22 augustus 2017 neemt Luc Pauwels in Assenede (België) de land- & tuinbouwactiviteiten van Agro Vangeel uit Turnhout over. Luc Pauwels is een 70% belang van landbouwcoöperatie CZAV uit Wemeldinge. De overige 30% is in handen van van Tino Pauwels.

Luc Pauwels is distributiebedrijf gespecialiseerd in de toelevering van gewasbeschermingsmiddelen, maïszaden, graszaden, zaaigranen, veevoer, meststoffen en folie aan alle professionele gebruikers en heeft vestigingen in de Belgische gemeenten Assenede, Watervliet, Zwalm, Kemzeke en Middelburg. het bedrijf heeft een omzet van 34 miljoen euro en is voornamelijk actief in het gebied Knokke – Antwerpen – Oudenaarde. De land- & tuinbouwactiviteiten van Agro Vangeel leunen sterk aan bij de activiteiten van Luc Pauwels. Agro Vangeel werkt overwegend in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.

De overname betreft tevens alle medewerkers en depots. Het huidig management en aandeelhouders van Agro Vangeel, de familie Buyens-Vangeel al per genoemde datum terugtreden. Tino Pauwels zal als gedelegeerd bestuurder de eindverantwoordelijkheid dragen voor de totale onderneming. Veronique van Geldorp zal de verantwoordelijkheid krijgen over de locatie Turnhout. Zij is al meer dan 12 jaar werkzaam bij de onderneming.

Demeterra en Crop Solutions
Luc Pauwels nv is een 70% belang van landbouwcoöperatie CZAV. Het bedrijf werkt op gebied van aankoop en kennisontwikkeling van meerdere teelten en producten in Vlaanderen nauw samen met coöperatie SCAM (Wallonië) onder de naam Demeterra. CZAV werkt op soortelijke wijze samen met een aantal partners in Nederland onder de naam Crop Solutions. Beide netwerken vormen een belangrijke kennisbron voor de leden en cliënteel van de betrokken organisaties.
Publicatiedatum: