Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Presentatie nieuwe bunkerverstekrooier op Potato Europe

Dewulf komt met de Torro, een 2-rijige getrokken bunkerverstekrooier. De rooier valt op door de aandacht voor de productkwaliteit van de aardappel tijdens het rooien. Alle specificaties van de machine, inclusief beeldmateriaal, zijn bekendgemaakt door Dewulf. Torro is momenteel te ontdekken op Potato Europe 2017 en is vanaf nu ook te koop.


Zeefbandrooier
Dewulf Torro schenkt aandacht aan de productkwaliteit van de aardappel tijdens het rooien. De 2-rijige getrokken zeefbandrooier met bunker beschikt over 2 zeefkettingen gecombineerd met een gekromde doorvalmat. Dankzij die kromming blijft de valhoogte steeds beperkt tot een absoluut minimum en wordt schade aan het product vermeden.

De machine is bovendien voorzien van tal van innovatieve features voor zijn segment. Zo maakt de Inclino Master-technologie voor het eerst zijn opwachting met Torro. Dit systeem zorgt ervoor dat de rooiunit voortdurend parallel blijft aan het veld terwijl de rooier steeds horizontaal gehouden wordt. Deze technologie verhoogt de rentabiliteit en vermijdt kwaliteitsverliezen door beschadigde aardappelen tijdens het rooien.Trekkervermogen
Torro heeft daarnaast een lage behoefte aan trekkervermorgen en rooit al met een trekker van 100 pk. Wisselen tussen verschillende rooikits vereist slechts een kwartier dankzij het Quick Change System. De snelheid van beide vlakke egelbanden is regelbaar vanuit de trekkercabine en vanop het platform. Verder kunnen tot 7 personen het product uitlezen aan de afvoerband. Tot slot kan de bunker via vuloptimalisatie uitgebreid worden van 5,5 naar 6 ton en beschikt de verstekrooier over een rijdend lossen optie.

De primeur van Torro is voor Potato Europe 2017. De bunkerverstekrooier is ook te koop via Dewulf en zijn dealers. De serieproductie van Torro vat aan vanaf 2018.
Publicatiedatum: