Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kleine knoflookteler groeit uit tot bedrijf van 600 hectare

Het begon allemaal in 1967 toen Francisco Mira Hernández de eerste paar hectare knoflook aanplantte in het dorp Anna, in de Spaanse provincie Valencia. Hiermee was het bedrijf Imperio geboren. "Op slechts zestienjarige leeftijd besloot Francisco Vicente Mira-Costa Ruiz, deze onderneming samen met zijn vader aan te gaan. Tegenwoordig eidt Francisco het bedrijf en kent hij de markt waar Imperio een leidende positie bekleedt door en door. Dit is vooral te danken aan de waardevolle kennis die Francisco van zijn vader meekreeg," legt commercieel directeur Carmen Roch uit. 

Imperio is vandaag de dag een bekende naam in de knoflooksector. Het bedrijf beschikt over een areaal van ruim 600 hectare waar het zowel conventionele als biologische knoflook teelt. "Het bedrijf dankt zijn succes aan investeringen, voortdurende toewijding en technische ontwikkelingen gericht op productie, verpakkingen en de verkoop van een breed scala aan producten, waaronder biologische en bewerkte knoflook," aldus Roch.

Dit jaar viert Imperio zijn vijftigjarig bestaan maar is het bedrijf nog even toegewijd en enthousiast als toen het een halve eeuw geleden begon.
Voor meer informatie:
Carmen Roch Martínez
S.A.T. Nº 9888 IMPERIO
Ctra. Algorfa, km 1 - Finca Lo Rubes
Polígono Industrial La Cerámica, S/N
03390 Benejúzar - Alicante. Spain
T: +34 965 35 66 21
[email protected]
www.imperiogarlic.com
Publicatiedatum: