Presentatie op de Agritechnica

KMK introduceert nieuwe websorteerder

 KMK introduceert op de Agritechnica hun nieuwe websorteerder. De machine is ontwikkeld om aardappelen en uien met een grote capaciteit productvriendelijk en nauwkeurig op maat te kunnen sorteren. De websorteerder komt er voorlopig met een breedte van 92 en 122 cm breed. De lengte van de sorteeroppervlakte is 220 cm. Onder het sorteerweb zorgt een 75 cm brede transportband voor de afvoer van het ondermaatse product.Zowel het sorteerweb als de afnamerollen zijn instelbaar in snelheid. Ook de snelheid van de schudders is variabel. Optioneel is onder andere een snelheidsverstelling op de afvoerband en een valbreker. Een stervormige rol drukt de aardappelen uit het sorteerweb om te voorkomen dat deze kapot gedrukt worden tussen de aandrijfrol en het web.

KMK produceert een breed gamma aan verwerkingsmachines voor aardappelen en grove groenten. Door nieuwe machines te blijven ontwikkelen wil de fabrikant een totaal pakket kunnen bieden in deze markt. KMK wordt in Nederland en België geïmporteerd door Den Boer Agri uit Poortvliet.

Voor meer informatie:
Kees den Boer
Mob: +31 (0)6 17 03 68 58
kees@denboeragri.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.