Agrovent volledig eigenaar van VaccTek condensdroogtechniek

"Sinds 2015 brengt Agrovent de VaccTek-condensdroogtechniek voor het drogen van uien op de Nederlandse markt. Deze in Denemarken ontwikkelde techniek werd door Agrovent onder licentie van het Deense bedrijf Frigotek verkocht op de Nederlandse markt en heeft zich inmiddels bewezen als enige oplossing echt álle soorten uien te kunnen drogen, dit in tegenstelling tot traditionele koelsystemen die voor condensdrogen worden aangepast", vertelt Huub Kasius. Agrovent heeft de VaccTek-techniek nu volledig in eigendom overgenomen en de productie van de machines naar Nederland verplaatst.

"Na het baanbrekende werk de afgelopen jaren is de techniek nu inmiddels door de sector erkend als oplossing voor de toekomst. De uitgevoerde projecten zijn hiervan het bewijs en we verwachten de komende jaren een sterke toename van de markt. Het is nu ook een echt Nederlands product en met de productie en ontwikkeling in Nederland kunnen we samen met de uien- en pootgoedsector de techniek nog sneller doorontwikkelen en tegelijk het productievolume aanzienlijk uitbreiden", besluit Huub.

Voor meer informatie:
Agrovent B.V.
Gildenweg 18
8304 BC Emmeloord
T +31 (0)527 636 150
info@agrovent.nl
www.agrovent.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.