Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Väderstad introduceert levenslange garantie op schijven

Omdat Väderstad koploper is op het gebied van kwaliteit en prestaties, introduceren wij nu levenslange garantie op originele schijven. Als een schijf tijdens zijn levensduur gebreken vertoont, vervangt Väderstad deze gratis.


Mattias Hovnert, directeur verkoop en marketing bij Väderstad: "Het feit dat Väderstad zelf zijn slijtdelen produceert, is uniek in de markt en geeft ons volledige controle over het productieproces. Wij vertrouwen op de kwaliteit van onze producten en willen uiteraard dat onze klanten zich zeker voelen in hun keuze voor Väderstad als partner."

Väderstad-schijven worden gemaakt van Zweeds V55-kwaliteitsstaal in onze eigen onderdelenfabriek SPH (Svensk Presshärdning), vlakbij onze werktuigenfabriek en ons hoofdkantoor in Zweden. De productie voldoet aan dezelfde strenge eisen als alle andere Väderstad producten. Alles bij elkaar genomen vormt dat de garantie dat de klant de best mogelijke waarde krijgt. 

Mattias Hovnert: "Als u uw Väderstad-machine altijd voorziet van duurzame, originele en kwalitatief hoogwaardige Väderstad-onderdelen, blijft u verzekerd van de topprestaties en -resultaten die de reden waren om juist voor deze machine te kiezen. Zo verlaagt u de kosten per hectare en maximaliseert u uw winst."



De levenslange garantie die Väderstad geeft, geldt voor originele schijven van het productiejaar 2018, vanaf oktober 2017. Als teken van de hoge kwaliteit van het staal en de productieprocessen zijn alle originele Väderstad-schijven voorzien van de aanduiding 'V-55'.

Voor meer informatie: 
Homburg Holland
It Noarderfjild 21
9051 BM STIENS
T. 058 257 1555
W. www.homburg-holland.com
E. ld@homburg-holland.com 
Publicatiedatum: