Vohamij gaat samenwerking aan met Kröger Fahrzeugbau

Na een gedegen marktverkenning heeft Vohamij-Heythuysen b.v. haar vertrouwen uitgesproken in de machines van Kröger Fahrzeugbau uit het Duitse Rechterfeld en is vanaf 1 mei 2018 aangesteld als leverancier van het volledige programma twee- en drie-assige transportmiddelen bestaande uit; Kröger Agroliner: landbouwkippers, silage-schuifwagens, haakarmcarriërs en transportwagens en Kröger Terraliner: grondkippers met rechthoekige of half-pipe opbouw.


Kröger Agroliner haakarmmachine tandem achterzijde

De rechtstreekse samenwerking met Kröger Fahrzeugbau is een goede aanvulling op de strategie van Vohamij. Met uitsluitend A-merken en een hoogwaardige dienstverlening vinden wij partnerschap bij de ondernemers in de steeds professionaliserende markt. "De klantwensen in het landbouw transportsegment worden alsmaar specifieker en wij zien een verschuiving in de aanvragen van eenvoudig transportmiddel naar een klant specifiek geconfigureerde machine", aldus Geert Camps, verkoopadviseur bij Vohamij. "Kröger Fahrzeugbau biedt ons de kwaliteit en de mogelijkheden om in de klant specifieke wensen te voorzien."


Kröger Agroliner haakarmmachine tridem voorzijde

"Het familiebedrijf Kröger kenmerkt zich door de korte lijnen, staat Service met een hoofdletter geschreven en is een hoge kwaliteit een vanzelfsprekendheid", zegt Symen van der Veen, verkoopleider in Nederland en België voor Kröger Nutzfahrzeuge. "Wij hebben er alle vertrouwen in dat het team van Vohamij de bedrijfsvisie en ondersteuning van Kröger in Limburg succesvol kan overdragen en leveren."


Kröger Agroliner Mulden kipper tandem linkerzijde

De Kröger machines kunnen in uiteenlopende versies worden uitgevoerd, waarbij alleen al bij de aardappel- en graankippers 56 verschillende uitvoeringen leverbaar zijn. De silage-wagens zijn vloeistofdicht waardoor ze naast de inzet tijdens de gras- en maïsoogst ook prima inzetbaar zijn voor graan, bieten, compost of houtsnipper- transport. Door het unieke schuifsysteem kan in gras tot 30% meer mee worden genomen in vergelijking met de traditionele silage-wagen. De universele transportwagen is een robuuste wagen die zeer geschikt is voor het transporteren van kisten of andere stukgoederen. Robuust gebouwd en uitstekend geschikt voor hoge snelheden. Alle haakarmcarriërs zijn uitgerust met het Meiller haakarm-systeem en leverbaar in 20, 25 of 30-tons uitvoering, waarbij specifieke wensen van de klant zoals luchtdrukwisselsysteem, topdruk- of trekcilinder, hydraulische vering en achterasstempeling, hydraulische aandrijving mestpomp mogelijk zijn. De grondkippers zijn leverbaar in half pipe of rechthoekige uitvoeringen. Op wens leverbaar in Hardox uitvoering en met Tridec-onderstel. Bovenstaande machines zijn leverbaar in tandem of tridem-uitvoering, met starre, naloop of gedwongen besturing, met verschillende veersystemen, uiteenlopende bandenmaatbreedte en hoogtes (ook 30.5") en (LED)verlichting.


Kröger Agroliner Mulden kipper tandem rechter en achterzijde

Alle voertuigen voldoen vanzelfsprekend ruimschoots aan de "Voorschriften voor Getrokken Voertuigen" zoals deze per 1 januari 2018 ook in Nederland van kracht zijn geworden. 


Kröger Agroliner afschuifwagen tridem voorzijde

Kröger Terraliner Halfpipe tandem voorzijdeKröger Terraliner Halfpipe tridem voorzijde

Voor meer informatie:
Vohamij
Biesstraat 47 
6093 AC Heythuysen
+31(0)475 491 100

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven