Keuze voor presentatie tijdens eigen evenementen verspreid over het jaar

Mechan Groep ontbreekt op ATH 2018

Mechan Groep is niet present op het tweejaarlijkse vakevenement AgroTechniek Holland (ATH), dat in september dit jaar gehouden wordt. De distributeur van onder andere de merken Fendt, Massey Ferguson, Valtra en Fella kiest ervoor om producten van deze merken het hele jaar door te laten zien en ervaren op diverse eigen evenementen. "De afgelopen jaren hebben we goede resultaten behaald met lokale demonstraties, die we samen met onze dealers organiseren", zegt Simon Kram, Marketing Manager van Mechan Groep. "Bovendien hebben we elk jaar in december onze eigen, druk bezochte Wintershow, waar veel van onze producten getoond worden." 

"Deelname aan deze beurs past niet goed meer in de strategie van Mechan Groep", zegt Kram. "Bij de evaluatie van de ATH in 2016, bleek dat het evenement steeds minder door onze doelgroep werd bezocht. Daarom gaan wij naar hen toe." Fendt organiseert in de zomer van 2018 de #FENDTastic Tour op een tiental plekken in Nederland om het nieuwe full line productaanbod aan het grote publiek te laten zien. Ook voor Massey Ferguson staat een meerdaags evenement op de kalender waar het complete full line programma van dit merk te ervaren is. Valtra toont op haar beurt de volledige vierde generatie van Valtra onder andere tijdens de Valtra Smarttour die plaats vond in Woudenberg op 30 en 31 mei en op 1 juni. "En natuurlijk hebben we aan het eind van het jaar in Achterveld weer onze populaire Wintershow", lacht Kram. "Op de ATH zul je ons dus niet aantreffen, maar er zijn genoeg gelegenheden om onze producten te zien en te ervaren."

In Nederland is Mechan Groep onder andere distributeur van de tractormerken Fendt, Massey Ferguson, Valtra en Fella. Daarnaast levert het bedrijf een scala aan landbouwwerktuigen en machines voor de groen- en landbouwsector. Mechan Groep is gevestigd in Achterveld.

Voor meer informatie:
Simon Kram
Manager Marketing & Dealer Development van Mechan Groep
06 54 24 74 98 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven