Koningin verbiedt Meghan Markle knoflook te eten

Sinds haar huwelijk met de Britse prins Harry heeft Meghan Markle zich aan heel wat regels te houden, want wat dacht je van deze: Het is de voormalige Hollywood-ster namelijk net als de overige leden van de koninklijke familie verboden om knoflook te eten tijdens openbare evenementen. 
 
Wanneer je zoveel mensen ontmoet, waaronder zeer belangrijke, is het maar beter om een slechte adem te voorkomen. De kok van Buckingham Palace beaamt dit: "We mogen nooit een gerecht opdienen dat knoflook of veel uien bevat. De Queen heeft knoflook uit het menu verbannen."
 
Meghan is daarentegen gek op knoflook en voegt het volop toe aan haar favoriete gerechten. Ze schijnt op zondag graag kip op zijn Filipijns klaar te maken. "Het recept is super eenvoudig: meng knoflook, sojasaus, azijn en wat citroen en laat de kip in de saus gaar sudderen tot ie uit elkaar valt," vertelt ze.
 

Knoflook is niet het enige ingrediĆ«nt dat van het menu is geschrapt. Volgens 

rsvplive.ie is het de royals op buitenlandse reizen ook verboden om zeevruchten te eten vanwege het grote risico op voedselvergiftiging.
 
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven