Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ontwerp in handen van AGF Vormgeving

UIKC website geheel vernieuwd

Na vijf jaar was het wel tijd om de website van het UIKC (Uien Innovatie en KennisCentrum) eens flink op de schop te nemen. Het doel van het UIKC is om kennisontwikkeling en verspreiding in de gehele uiensector te stimuleren teneinde de koppositie van de Nederlandse uiensector verder uit te bouwen. Om de ontwikkelde kennis beter ter beschikking te stellen van de gehele sector, telers en verwerkers is de internetsite dan ook een goed medium. De nieuwe site is niet alleen opgefrist maar is ook toegankelijker voor bezoekers en het is gemakkelijker snel informatie te vinden. Ook het de laatste berichten o.a. het rassenadvies 2011 kunt u vinden op de site.

 De website is te vinden via: www.uinovatie.nl of www.uikc.nlDe website is gemaakt door AGF Vormgeving, onderdeel van AGF.nl. Wilt u ook een website laten ontwerpen door AGF Vormgeving? Bel Martijn van Nijnatten (0166-698213) of kijk op www.agfvormgeving.nl
Publicatiedatum: