Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

NVWA presenteert jaarplan 2012

Minister Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en staatssecretaris Bleker van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I) hebben het Jaarplan 2012 van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) naar de Tweede Kamer gezonden. De NVWA geeft aan welke resultaten de organisatie wil boeken in 2012 op de terreinen van voedselveiligheid, de veiligheid van consumentenproducten, diergezondheid, dierenwelzijn, plantgezondheid en natuurbehoud. Ook geeft de organisatie haar handhavingsvisie.



De NVWA baseert de beoogde resultaten op een meerjarig kader, dat jaarlijks in samenspraak met de beleidsdirecties van EL&I en VWS wordt bijgesteld. De resultaten voor het eerstvolgende jaar worden vastgelegd in een jaarplan. Het meerjarig kader omvat de vertaling van de beleidsdoelen naar handhavingsdoelen en een concrete aanpak voor het eerstvolgende jaar. In samenspraak met de beleidsdirecties zijn deze werkterreinen ondergebracht in 23 subdomeinen.

Het Jaarplan 2012 van de NVWA is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Bron: Ministerie van EL&I
Publicatiedatum: