Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tolsma-Grisnich en Grimme Scandinavia starten samenwerking Scandinavië

De vraag naar complete projecten van poten tot bewaren en verwerken van aardappelen en uien stijgt gestaag en mede om die reden slaan Tolsma-Grisnich en Grimme Scandinavia de handen ineen als een betrouwbare ‘totaal partner’ voor de Scandinavische markt.

Tolsma-Grisnich werkt in de Noorse en Zweedse markt al meer dan 25 jaar nauw samen met het bedrijf Bo R. Adolfsson Consultancy AB.  De aanwezigheid van Grimme Scandinavia in de landen Finland en Denemarken maakt dat gezamenlijk de gehele Scandinavische markt bediend wordt.

Een succesvolle bewaring  en verwerking slaagt echter alleen als er een kwalitatief goed product geteeld wordt dat vervolgens met minimale beschadiging geoogst en ingeschuurd wordt. Om dit te kunnen bereiken, is een compleet pakket van moderne machines en begeleiding van ervaren specialisten noodzakelijk.

Om deze reden start Tolsma-Grisnich gezamenlijk met Bo. R. Adolfsson Consultancy AB uit Örebro, Zweden, een nauwe samenwerking met Grimme Scandinavia uit  Rødkærsbro, Denemarken.

Na een aantal succesvolle gezamenlijke projecten (met collega Grimme bedrijven) in onder andere Turkije en Kenia, te hebben uitgevoerd, is er reeds een stevige basis gelegd voor deze samenwerking. In dit nieuwe samenwerkingsverband kunnen in de toekomst gezamenlijk pasklare oplossingen aangeboden worden van grondbewerking, poten, rooien, inschuren , bewaring en verwerking in de genoemde markten. Partijen versterken elkaar als hightechnology partners klaar voor de toekomst!

Voor meer informatie:
Tolsma-Grisnich
Fabrieksweg 7
8304 AT Emmeloord
+31 (0)527 63 64 65
[email protected]  
www.tolsmagrisnich.com    

Publicatiedatum: