Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Open dag Synergy Systems goed bezocht

Tholen - Donderdag 10 oktober 2019 opende Synergy Systems uit Oisterwijk haar deuren voor hun relaties. Synergy Systems maakt machines, systemen, verwerkingslijnen en procestechnologie voor de levensmiddelenindustrie, en levert hiermee oplossingen op het gebied van wegen, handling, processing en verpakken voor de AGF industrie. 

Er wordt nauw samengewerkt met een aantal partners: Kronen, Hitec, GKS, Tenrit Foodtec, Kersten Integrated Weighing en Formit. De partnerbedrijven toonden hun machines en gaven uitleg over de mogelijkheden ervan. Synergy Systems is inmiddels drie jaar actief in de verkoop en het onderhoud van machines voor de groenteverwerkende industrie.


De samenwerkende partners

Wegens het succes van de vorige open dag in 2017 is besloten om er een tweejaarlijks evenement van te maken. Ongeveer 100 personen namen van de gelegenheid gebruik een kijkje in de keuken te nemen. Menno Jongsma, directeur van het bedrijf laat weten dat klanten gemotiveerd zijn om een bezoek te brengen. Bezoekers kregen demonstraties te zien van de nieuwste machines en konden bijpraten met mensen uit de branche.  Kronen presenteerde bijvoorbeeld haar nieuwe 'SMART-machines' en hoe Industrie 4.0 in de gesneden AGF-branche kan werken.

"Een open dag: het brengt mensen op nieuwe idee├źn en oplossingen die ze binnen hun bedrijfsvoering kunnen gebruiken en Synergy past machines aan zodat ze voldoen aan de specifieke eisen van hun klanten", aldus Menno Jongsma.


Menno verwelkomt het team van Tuinderij Vers

Ook voor het merk Kronen heeft Synergy Systems het dealerschap, hiervoor heeft het bedrijf meer dan 20 jaar ervaring in huis. In het verleden werd dit door een ander bedrijf gedaan, maar sinds drie jaar is Synergy ook voor dit merk exclusief dealer in de Benelux.

De geslaagde dag werd afgesloten met een BBQ.

Klik hier voor de fotoreportage

Voor meer informatie
Synergy Systems
Tel: +31 (0) 85 049 1760.
[email protected]    
www.synergy-systems.nl