Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verkoopseizoen bij uienzaadonline.nl van start

"Na een succesvolle start afgelopen jaar gaan we dit jaar los met een uitgebreider assortiment," aldus Nathan Rommens, Inkoper Waterman Onions. "Alleen de allerbeste rassen worden geselecteerd. Waterman Onions wil alleen de allerbeste kwaliteit zodat de Nederlandse ui blijft uitblinken over de gehele wereld."

Een teler uit het hoge Noorden geeft aan blij te zijn met de nieuwe samenwerking: "Het gemak is voor mij de grootste plus. De zaden worden snel geleverd en de service en kwaliteit is gewoon goed. Deze webshop is er om een eerlijke prijs aan ons als teler te bieden. Dit initiatief steun ik van harte en daarom koop ik bij uienzaadonline.nl."

Nathan: "Dergelijke terugkoppelingen doen ons goed. We zijn trots en blij dat we ons hierdoor in de hele keten bevinden en zo een bijdrage leveren aan een (nog) betere kwaliteit van de Nederlandse ui. Met deze extra tak van sport is Waterman Onions namelijk een allround partij waar op vele vlakken mee samengewerkt kan worden. Een partij met kennis van zaken over de gehele keten. Een partij die eenvoudig staat voor kennis, kunde en kwaliteit. We bieden volledige transpa-rantie, net als scherpe prijzen. Daarnaast krijgen de telers tot slot toegang tot ons brede netwerk."

Voor meer informatie:
Jelmer Elzinga
06-82537293
Nathan Rommens
06-30002712
www.uienzaadonline.nl   

Publicatiedatum: