Abonneren

Vacatures

"Tweetende tuinders"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Nieuw pand voor Lan Handling Technologies in Halfweg

Lan Handling Technologies, specialist in End-of-Line systemen voor de voedingsindustrie, is ‘on the move’! Eind mei 2021 verhuist de vestiging in Halfweg naar een groter pand aan de Haarlemmer-straatweg 157.

Sterke groei in voedingsindustrie
De afgelopen vijf jaar is het snel gegaan. Wouter de Lange, Director Operations licht toe: “Als specialist in End-of-Line automatisering hebben we de laatste jaren flink aan de weg getimmerd. En inmiddels beschikken we over een mooie lijst met tevreden klanten. Van nationale tot internationale bedrijven in de agri food en vleesverwerking. Kijkend naar het afgelopen jaar zie je dat we, ondanks de onvoorspelbare Covid-19 situatie, nog steeds nieuwe klanten uit de voedingsindustrie aan ons weten te binden.”

Extra m2
Om te kunnen blijven groeien, zijn er onder andere extra vierkante meters nodig. Zeker omdat veel van de End-of-Line verpakkingssystemen nog altijd eerst worden samengebouwd en getest voordat ze door eigen monteurs worden geïnstalleerd bij de klant. Het nieuwe pand omvat ruim 3.800 m2 aan kantoorruimte en productiehal en biedt zo voldoende ruimte voor het toenemende aantal projecten.

Alles onder één (nieuw) dak
De verhuizing maakt een einde aan de tijdelijke huur van de extra productiehal in Haarlem. Alle collega’s werken straks weer onder één dak. Een vernieuwd dak, want het pand op de nieuwe locatie ondergaat een bouwtechnische renovatie. Op de Haarlemmer-straatweg 157 staat straks een bedrijfspand dat volledig is voorzien van ledverlichting, moderne faciliteiten voor machinebouw en een uitstraling die in lijn is met de andere vestiging van Lan Handling Technologies in Tilburg.

Voor meer informatie:
www.lanhandling.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven