Jaap Bond nieuw bestuurslid Dutch Food Week

Jaap Bond, voorzitter van de Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen, is toegetreden tot het bestuur van Dutch Food Week. De voormalig gedeputeerde in Noord-Holland gaat zich onder andere inzetten om het vernieuwde concept van Dutch Food Week in de tuinbouwwereld bredere bekendheid te geven.

Dutch Food Week is na een succesvolle editie in 2020 een nieuwe weg ingeslagen. De komende zes maanden staat Dutch Food Week in de schijnwerpers. De week in oktober (9 t/m 16 oktober) vormt het hoogtepunt. Dutch Food Week wil de trots over wat we in Nederland in alle schakels van de ketens presteren op het gebied van ons voedsel onder de aandacht brengen.

Bestuur
Het bestuur van de stichting Dutch Food Week bestaat uit: Dirk Duijzer (voorzitter & Topteam Agri & Food), Jan van Rijsingen (ondernemer & Topteam Agri & Food), Henk Jumelet (Gedeputeerde Provincie Drenthe), Rutger Lommerse (programmamanager Greenports Nederland), Jaap Bond (Topsector Tuinbouw & Uitgangsmaterialen). Annie de Veer (directeur bij het Ministerie van LNV) woont namens het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit het overleg bij.

Partners
De communicatiestrategie gaat uit van een groot aantal partners die gezamenlijk met Dutch Food Week aan de bekendheid onder het grote publiek gaan werken. Dit zijn de lead partners: Albert Heijn, Gemeente Almere, Rabobank, Bayer/De Ruiter Seeds en Paleis Soestdijk.

Bekijk de eerste programma-onderdelen hier: www.dutchfoodweek.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© UienNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven