Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Unifortes zet kleiner broertje van grote industriële wasmachine op de markt

Machinebouwer Unifortes presenteert een nieuwe wasmachine: de Basic Wasser UNI-BW150.60. Met de nieuwe wasmachine biedt het bedrijf uit Strijen een oplossing voor kleinere operaties voor de voedselverwerkende- en andere industrieën.

Met de belangrijkste kenmerken van de 'Industrial Series' doet dit model niet onder voor zijn grotere broer, vertelt Roy Kranendonk, regioverkoopmanager bij Unifortes. "Het is de perfecte machine voor lagere capaciteiten en daar hangt nog eens een aantrekkelijk prijskaartje aan ook. Met prijzen vanaf €16.250,- breiden we het machineaanbod uit met een zeer aantrekkelijke wasser met een aantrekkelijk prijskaartje."

Tot 100 kratten of trays per uur
Het nieuwe model Basic Wasser is een uitgeklede versie van zijn grotere broer, de Industrial Wasser. "Hij is perfect geschikt voor het wassen en spoelen tot 100 kratten of trays per uur. Zelfs in dezelfde machine, dankzij de standaard verstelbare geleidingen."

Ook deze machine wordt altijd aangepast naar productdrager en vervuiling en is met een compact pakket aan opties verder te personaliseren, vervolgt Roy. "Eén van de waardevolle opties die wij in dat pakket bieden is een looping, waardoor de machine perfect door 1 persoon bediend kan worden."

Eenvoudig bedienen en onderhouden
Het open design van de machine, de luiken aan beide kanten en de ergonomische in- en uitvoer maken de wasser eenvoudig te bedienen, schoon te maken en te onderhouden. "Door het hygiënische design en de behandeling van het RVS is de wasser niet alleen een makkelijk schoon te maken en te onderhouden, het draagt ​​ook in hoge mate bij aan de levensduur van de machine."

Om de gebruikskosten van de wasser te verlagen, heeft Unifortes verschillende functies geïntegreerd. "We werken met een kleinere pomp om stroomverbruik te besparen, verzamelen het water, filtreren het en hergebruiken het om waterverbruik, chemicaliën en verwarmingsenergie te minimaliseren. Niet alleen om de bedrijfskosten te verlagen, maar ook om de ecologische footprint van de wasser te verkleinen."

De nieuwe Basic Wasser is zeker één van de kleinste in het assortiment, maar net zo krachtig en misschien wel slimmer dan zijn grote broer, volgens Roy. "We hebben dat gedaan door slimme engineering toe te passen, hiermee kunnen we uit met een vereenvoudigde productie en slaan we een flinke slag in kostenbesparing. Door de vereenvoudigde productie weten we de levertijd voor dit specifieke model te kunnen halveren tot 6 weken na getekende offerte. En door het lage energieverbruik voldoet een normaal stopcontact, waardoor hij eenvoudig in alle bestaande productielocaties te implementeren is."

Voor meer informatie:
Unifortes Industrial Cleaning Systems & Logistics
Handelstraat 2
Strijen
+31(0)78 6291262
[email protected]  
www.unifortes.com 

Publicatiedatum: