TOP Fresh Service nieuwe naam voor Uienhandel Stroosnijder

Per 1 april 2022 is TOP Fresh Service de nieuwe bedrijfsnaam van Uienhandel Stroosnijder. Hiermee sluit de naam van het bedrijf, dat sinds 2017 onderdeel uitmaakt van TOP Onions, optimaal aan bij het moederbedrijf.

En dat geldt niet alleen voor de naam, want begin 2022 is de productie van de vertrouwde kwaliteit geschilde rode en gele uien van Uienhandel Stroosnijder verhuisd naar de locatie van TOP Onions in ’s-Gravenpolder (Zld.). Deze verhuizing waarborgt de TOPkwaliteit producten waarvoor zowel Stroosnijder als TOP Onions bekendstaan. Om het extra volume aan te kunnen, is de productiecapaciteit uitgebreid en is geïnvesteerd in nieuwe verwerkingsmachines waaronder de Finis Machines.


Jelle Kesselaar, Werner Lokerse, Johnny Stroosnijder

TOPkwaliteit met passie
"Met de verhuizing van TOP Fresh Service naar ’s-Gravenpolder concentreren we het totale productportfolio op één centrale locatie waardoor we nog beter in staat zijn om u als klant een totaaloplossing te bieden. TOP Fresh Service verwerkt rode en gele uien tot geschilde uien, verse uienblokjes en uienringen voor de foodindustrie, de retail en voor groothandelaren. Wij kunnen het gewenste product leveren in bulk, in kratten en in vrijwel elke andere gewenste verpakking. Op deze manier geven we voor en met u uiting aan het vakmanschap, de ambachtelijkheid, de grote betrokkenheid en natuurlijk de TOPkwaliteit waar wij voor staan. En laten we vooral ook de passie voor uien van ons als familiebedrijf en van onze medewerkers niet vergeten. Dankzij die passie en doordat we dicht bij u als klant staan, weten we wat er speelt en kunnen we snel schakelen om u het juiste product op het juiste moment te leveren", vertelt Lennart Ras.

TOP is standhouder op de Fruit Logistica Hall 3.2, Stand B-05

De nieuwe bedrijfsgegevens zijn:
TOP Fresh Service BV
Baarlandsezandweg 5
4431 NJ ’s-Gravenpolder
Tel +31 113 381 830
info@geschilde-uien.nl
www.toponions.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven