Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Tattnall County, Georgia

Brand verwoest verwerkingsfabriek voor Vidalia-uien

Een nachtelijke brand in Tattnall County heeft het verwerkingsbedrijf voor Vidalia-uien van een Amerikaanse uienteeltbedrijf verwoest. Brandweerlieden kwamen iets voor 3 uur 's morgens bij Dry Branch Farm aan en troffen daar hoog opgaande vlammen aan die de donkere hemel verlichtten. Het vuur verbrandde de transportbanden en de apparatuur die gebruikt wordt om uien te sorteren en te sorteren.

Ploegen uit heel Tattnall County en omliggende brandweerkorpsen kwamen om te proberen het vuur te doven, maar ook om het weg te houden van een opslagplaats waar tonnen uien liggen te wachten op verpakking en verzending.

Walt Rogers van de brandweer van Tattnall County: "We hebben onze inspanningen geconcentreerd op het redden van het pakstation. Het bevat een groot deel van de verwerkte uien."

Rogers zegt dat ze waarschijnlijk de komende week al hun uien zouden hebben geoogst en verpakt. Nu moet het bedrijf beslissen hoe ze het pakstation weer gaan opbouwen voor de oogst van volgend voorjaar.

Bron: wtoc.com

Publicatiedatum: