Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sormac breidt leverprogramma uit met Felcon-machines

Sormac heeft overeenstemming bereikt met Felcon, gevestigd te Everdingen, over de overname van het productporfolio gericht op de groentenverwerking. Felcon, voorheen bekend als Feltracon, richt zich sinds jaren op de ontwikkeling van groenten- en fruitverwerkings-machines.Felcon heeft een bekende naam verworven met verticale centrifuges voor het drogen van harde en robuuste groenten zoals ijsbergsla, kool, wortelen en uien. "Deze machine vormt een mooie aanvulling op het Sormac-programma voor het drogen van groenten. Het programma biedt nu alle droogoplossingen voor groenten van mandencentrifuges, verticale centrifuges, horizontale centrifuges tot luchtdroogtunnels."

Roy Lemmen, commercieel directeur Sormac: "Met de machines van Felcon vullen we enkele hiaten in ons leverprogramma op, dat hiermee nóg completer wordt. Het drogen van groenten is onze specialiteit en met deze toevoeging kunnen we iedere klant voor elk product de beste oplossing bieden."

De verkoop, productie en service van de op de groentenverwerking gerichte machines worden overgebracht naar de hoofdvestiging van Sormac in Venlo.

Voor meer informatie:
Sormac
Huiskensstraat 68
5916 PN Venlo
Tel.: +31 (0)77 351 84 44
info@sormac.nl
www.sormac.nl

Felcon
Tienhovenseweg 43
4121 KT Everdingen
Tel.: +31 (0)85 064 0439
info@felcon.nl
www.felcon.nl

Publicatiedatum: