Garlic Solutions lanceert webshop voor horeca tijdens Gastvrij Rotterdam

"Via live cooking laten wij de bezoekers kennismaken met onze ‘smaakmakers’ en het principe van een schaar en klaar"

Garlic Solutions is één van de grootste leveranciers van ongepelde en gepelde knoflooktenen in Europa. Daarnaast levert het bedrijf vers gesneden specerijen en mixen voor de verse maaltijdpakketten en voor de supermarkten en gemaksproducten voor de horeca. Gisteren werd op de horecabeurs Gastvrij Rotterdam hun webshop gelanceerd. Met www.shop.garlicsolutions.com kan vanaf heden de horeca onze ‘smaakmakers’ online bestellen.


Vlnr: kok (Hans van Veen), Peet van Os en Kaz Abbekerk (Garlic Solutions)

"Onze webshop is speciaal ontwikkeld voor de horeca-professionals die tijdsefficiënt willen werken, maar absoluut géén concessies doen op kwaliteit. Je vindt er onze smaakmakers zoals onder andere knoflookblokjes en knoflookflakes, gesneden rode peperringetjes en Jalapeñosringetjes. Natuurlijk ook onze gemberschijven voor in de thee, gemberblokjes en onze mixen. Alles is puur en vers, omdat wij geen gebruik maken van additieven en niet werken met allergenen. Een schaar en klaar. Gemakkelijker kunnen wij het niet maken", aldus Kaz Abbekerk, eigenaar van Garlic Solutions.

Garlic Solutions is in 2016 gestart met het semi-machinaal verwerken van knoflookbollen naar ongepelde en gepelde knoflooktenen. "Tegenwoordig produceren wij meer dan vier miljoen knoflooktenen per week en leveren deze aan klanten in heel Europa. Onze knoflooktenen zijn te vinden in de verspakketten van supermarkten, in verse maaltijdboxen en bij de horecagroothandel. Wij kopen uitsluitend in bij Spaanse telers en staan in voor kwaliteit, flexibiliteit en een jaarrondgarantie. Daarnaast leveren wij vers gesneden specerijen en mixen in speciale consumenten- en bulkverpakkingen. Recent hebben wij ons assortiment uitgebreid met gemaksproducten voor de horeca", vertelt Kaz.

Horecabeurs Gastvrij Rotterdam
Garlic Solutions staat onder de naam Garlic Solutions & More voor het eerst op de horecabeurs Gastvrij Rotterdam. "Voor ons best spannend om op een beurs te gaan staan, maar eigenlijk ook een logische stap, want dichter bij onze doelgroep kunnen wij niet komen. Via live cooking laten wij de bezoekers kennismaken met onze ‘smaakmakers’ en het principe van een schaar en klaar."

Gastvrij Rotterdam is van 18 tot en met 20 september in AHOY Rotterdam.

Voor meer informatie:
Ellen van der Feltz
Garlic Solutions bv
Tel: 0182 2050 44
e.vdfeltz@garlicsolutions.nl
www.garlicsolutions.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.