Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

PCT Koudetechniek opent vestiging in Emmen

PCT Koudetechniek opent een vestiging in Emmen. Met de nieuwe vestiging wil PCT de markt in koel- en koudetechniek gaan bedienen in Noord- en Midden-Nederland. Het bedrijf telt 40 medewerkers en is voornamelijk actief in de voedingssector. Vanaf 1 oktober jl. is het bedrijf gevestigd aan de Waanderweg 34 in Emmen.

Alle disciplines in koudetechniek in huis
PCT Koudetechniek gaat met een team van 8 medewerkers van start in Emmen. Het andere kantoor van PCT is gevestigd in Deurne en Emmen is de 2e vestiging van het bedrijf. Opgericht in 1984 verzorgt PCT de complete engineering & ontwerp, fabricage, montage, installatie, serviceverlening en losse leveringen van koudetechniek. De onderneming ontwikkelt ook software voor de besturing en visualisatie van koel- en vriesinstallaties. PCT werkt voor tientallen grote bedrijven in de proces- en voedingsmiddelenindustrie.

Veel kansen in Noord- en Midden-Nederland
Raimond Lubbers, directeur van PCT Koudetechniek, voegt toe: “Wij zien veel kansen in Noord- en Midden-Nederland op het gebied van koudetechniek. We zijn dan ook trots om onze 2e vestiging in Emmen te openen. Er is veel industriële bedrijvigheid in deze omvangrijke regio waar Emmen, Groningen, Zwolle en de regio Twente belangrijke kerngebieden zijn. Wij bedienen bovendien klanten in heel Nederland en kunnen met de nieuwe vestiging nog dichter bij onze klanten opereren. Het aantal toepassingen waar koeltechniek wordt gebruikt groeit en er is steeds meer vraag naar zo duurzaam mogelijke installaties.”

Steeds relevanter vakgebied
"Koeling speelt een essentiële rol in de voedselverwerking maar ook in de hoogwaardige procesindustrie is een nauwkeurige temperatuurbeheersing vaak een vereiste. Expertise in koeltechniek is ook relevant voor andere toepassingen zoals de koeling van datacenters, het conditioneren van laboratoria en operatiekamers en industriële omgevingen."

Voor meer informatie:
PCT Koudetechniek
Daalder 1
5753 SZ Deurne
T: +31 493 319217
E: info@pct.nl
www.pct.nl

Publicatiedatum: