Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Manter, IMA Ilapak Italy en IMA Record gaan exclusieve samenwerking aan

Manter International, IMA Ilapak Italy en IMA Record, gespecialiseerd in high-end verpakkingsmachines en beide onderdeel van IMA Group's FLX HUB, hebben hun krachten officieel gebundeld in een strategisch partnerschap, met een focus op vers fruit en groenten zoals aardappelen, wortelen, uien, rode bieten, knoflook, radijs, spruiten, paprika's, citrus, appelen en peren, zo melden de bedrijven.

"Manter is klaar om te fungeren als exclusieve distributeur van de verticale verpakkingsmachines en multi-head wegers van IMA Ilapak Italy en de horizontale flow wrappers van IMA Record en beschouwt deze samenwerking als het begin van een gedenkwaardig hoofdstuk binnen de sector."

"Deze dynamische alliantie benut de sterke punten en expertise van de betrokken bedrijven en creëert een enorm enthousiasme voor wat zal leiden tot een aanzienlijke expansie binnen de markt. Het partnerschap stelt Manter in staat om zijn productportfolio te diversifiëren en zijn klanten een uitgebreide reeks oplossingen te bieden via één enkel kanaal. Voor IMA Ilapak Italy en IMA Record biedt het directe toegang tot hun doelgroep via het gevestigde netwerk van Manter. Het partnerschap vertegenwoordigt een win-winscenario voor de bedrijven en de industrie in het algemeen."

Manter, IMA Ilapak Italy en IMA Record werken al lang samen en hebben al vele projecten samen succesvol uitgevoerd. De reden achter deze samenwerking is de snel groeiende vraag naar verticale verpakkingsmachines en horizontale flow wrappers die Manter via zijn dealernetwerk ontvangt. Michiel Eilander, Commercieel Directeur van Manter, besluit: "We zijn enthousiast over deze samenwerking en kunnen niet wachten om onze klanten deze waardevolle aanvulling op ons assortiment te presenteren."

Roberto Francia, Sales Director van IMA FLX HUB, zegt: "We gaan deze samenwerking met vertrouwen aan dankzij de geconsolideerde aanwezigheid van Manter in de sector voor verse landbouwproducten. Dit biedt een solide basis om de verkoop van onze machines in het topsegment van deze sector te vergroten."

Voor meer informatie:
Manter International
Phileas Foggstraat 66
7825 AL Emmen
Tel: +31 (0)591 62 63 00
[email protected]
www.manter.com

IMA Ilapak
+41 (0) 91 960 5900
[email protected]
www.ilapak.com

Publicatiedatum: