Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

verwijderen

Per 1 januari 2019 hebben de 3 bedrijven De Kistenmevrouw, Frieswood en Lapack de handen ineen geslagen en gaan samen verder als Agri Box Holland. Elk afzonderlijk bedrijf heeft een geschiedenis in de agrarische en industriële sector en daarin hun eigen discipline. Door de bedrijven samen te voegen, vloeien alle specialisaties in elkaar over en wordt kennis en kunde onder één dak gebracht onder leiding van Bertjan Bruin. De productie verhuist met ingang van 1 december 2018 naar Valthermond aan de Hooistukken 3, op de grens van Groningen, Drenthe en het Duitse Emsland. Het verkoopkantoor blijft voorlopig in Leeuwarden gehuisvest.

Geschiedenis van de 3 bedrijven
De Kistenmevrouw is sinds 1998 commercieel actief in de agrarische sector en heeft een positie opgebouwd in de agrarische markt. Niet alleen in Nederland en België, maar ook in Duitsland (Kistenfrau) en andere Europese landen (MrsBoxes) heeft de Kistenmevrouw een sterke groei doorgemaakt. Kistenmevrouw blijft zelfstandig wel actief in de markt van de gebruikte kisten.

Frieswood is een jong bedrijf, dat in 2011 gestart is door Bertjan Bruin. Frieswood maakt kwalitatief hoogwaardige landbouwkisten, droogwanden en exportverpakkingen. De explosieve groei van de laatste jaren hebben er voor gezorgd dat Frieswood een speler van betekenis is geworden in zowel de agrarische sector als de industriële sector.

Lapack Agri is eveneens al jaren actief in de agrarische markt en heeft zich sinds 5 jaar geprofileerd in de markt met de A-box. Met deze box is een bijzonder product in de markt gezet en een stevige positie in de markt verworven.

Voor meer informatie
Frieswood
Bertjan Bruin
info@frieswoodkisten.nl 

Publicatiedatum: