Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Samskip Multimodal voegt 140 nieuwe reefers toe aan haar vloot

Samskip Multimodal heeft onlangs 140 gloednieuwe electrische reefers aan haar vloot toegevoegd om zo nog meer geconditioneerde en bederfelijke goederen door heel Europe te kunnen vervoeren. De laatste 50 Samskip Coolboxx koelcontainers, geproduceerd in China, kwamen eerder deze maand aan op de Rotterdam Shortsea Terminal.



Verbeterde functionaliteiten
Dankzij een verbeterd ontwerp waarbij de reefers van gladde binnenwanden voorzien zijn, zijn deze lichter, sterker en makkelijker schoon te maken. Het belangrijkste pluspunt is dat het ontwerp een soepeler laad- en losproces mogelijk maakt.



Bovendien is door het verlagen van het tarra gewicht van 5.990 kilogram naar 5.760 kilogram het laadvermogen verder toegenomen. Daarnaast is een 100% CFK-vrij (Cyclopentane) isolatiemateriaal gebruikt wat past bij Samskips duurzame manier van werken.



Elke reefer beschikt over een high performance Thermo King Magnum Plus generator set die speciaal ontwikkeld is voor het vervoeren van diepgevroren, bevroren, gekoeld of verwarmde ladingen in een temperatuurbereik van -30 °C tot +30 °C over lange afstand.



Sjaak Melissant, General Manager, Samskip Coolboxx, zegt: "Deze verbeteringen zijn gericht op het uitbreiden van ons netwerk waarbij we een nog duurzamere en kosteneffectieve oplossing aan onze klanten kunnen bieden met een verbeterde kwaliteitswaarborging voor de geconditioneerde en bederfelijke ladingen van onze klanten".

Publicatiedatum: