Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vernieuwde GE Kistenvuller

De Grisnich TG 18 automatische kistenvuller is nu leverbaar met nieuwe opties en mogelijkheden. De capaciteit is verhoogd tot 80 ton/h. Door de noviteiten is ook de productvriendelijkheid verbeterd.

Automatisch kisten stapelen en ontstapelen

De automatische kistenvuller is uitgebreid met een kistenstapelaar. Volle kisten worden automatisch twee hoog gestapeld en een rollenbaan transporteert de kuubkisten. Dat beperkt het aantal heftruckbewegingen. Ook verhoogt de kistenstapelaar de capaciteit van de Grisnich TG 18. Door een grotere productstroom en een vulband over de breedte van de kist, zijn de kisten sneller gevuld.



Voorkomt beschadiging van uw product

Het kistenkantelsysteem is ook een waardevolle aanvulling op de kistenvuller. Het systeem kantelt de kisten automatisch en brengt het product vlak onder de vulband. Dat garandeert een minimale valhoogte en voorkomt productbeschadiging.

Persoonlijke wensen

De Grisnich TG 18 wordt volledig in eigen huis gemaakt waardoor klantspecifieke wensen maximaal aandacht krijgen. Daardoor is het mogelijk de kistenhandling geheel af te stemmen op de wensen van de klant.





Bron: Grisnich
Publicatiedatum: