Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ventilatiekegels voor betere beluchting

Airkit is een bijzondere installatie om binnenin containers een luchtcirculatie te genereren (zie foto). Daarmee kan bijvoorbeeld bij consumptieuien een verslechtering van de hygiƫnische omstandigheden, veroorzaakt door slechte ventilatie, voorkomen worden. Op deze wijze is het mogelijk om de aantastingsverschijnselen met meer dan 90 procent te reduceren en afhankelijk van de containercapaciteit een productiehoeveelheid van 35 tot 42 kg per container te besparen.


Airkit in een uiencontainer

Het gebrek aan scherpe hoeken voorkomt dat de opgeslagen producten beschadigd worden. Airkit is geproduceerd uit PE-HD en is daarom niet giftig en kan niet door schimmel, vocht of andere atmosferische of chemische middelen worden aangetast. De installatie is perfect geschikt voor de opslag van levensmiddelen onder gekoelde omstandigheden. De speciale kegelvorm neemt slechts weinig plaats binnen de container in.

CAPP-PLAST srl
IT-Prato
Halle 4.2, Stand A-01
Contact: Dr. Filippo Baldi
Telefoon: +39-055-8731201
marketing@capp-plast.com
www.capp-plast.com 
Publicatiedatum: