hal 3.1, stand C12

Gezamenlijke stand Tolsma-Grisnich, Kiremko en Concept Engineers

Tolsma-Grisnich (hal 3.1, stand C12) is een vaste deelnemer aan de Fruit Logistica. Dit jaar in een nieuwe opzet: in samenwerking met Concept Engineers en partner Kiremko. Tolsma-Grisnich, Kiremko en Concept Engineers zijn strategisch partners, partners die gespecialiseerd zijn in het bewaren, wassen, optisch sorteren en verwerken van agrarische producten. Op de gezamenlijke stand wordt de nieuwe module voor de Vision Control bewaarcomputer (Energiemanagement) gepresenteerd en de nieuwe energiezuinige ventilator TTRL 100.55 EC.Energiemanagement in de Vision Control
De module 'Energiemanagement' bespaart fors op energiekosten. De bewaring en andere stroomverbruikers op het bedrijf worden namelijk automatisch in- en uitgeschakeld en gekoppeld aan de maximale beschikbare (opgewekte) energie.

  • Energiezuinige ventilator TTRL 100.55 EC
    Nu ook leverbaar met EC motor met hogere effici├źntie, eenvoudige installatiemogelijkheden en ge├»ntegreerde toerentalregeling.
  • Turnkey oplossingen
    Tolsma Grisnich is specialist voor klant specifieke installaties en turnkey projecten voor ontvangst, transport, bunkeropslag, reiniging, sorteren en verpakken van agrarische producten.
Voor meer informatie:
Tolsma-Grisnich
 +31 (0)527 636465
marketing@tolsma.com
www.tolsma.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven