Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
hal 3.1, stand C12

Gezamenlijke stand Tolsma-Grisnich, Kiremko en Concept Engineers

Tolsma-Grisnich (hal 3.1, stand C12) is een vaste deelnemer aan de Fruit Logistica. Dit jaar in een nieuwe opzet: in samenwerking met Concept Engineers en partner Kiremko. Tolsma-Grisnich, Kiremko en Concept Engineers zijn strategisch partners, partners die gespecialiseerd zijn in het bewaren, wassen, optisch sorteren en verwerken van agrarische producten. Op de gezamenlijke stand wordt de nieuwe module voor de Vision Control bewaarcomputer (Energiemanagement) gepresenteerd en de nieuwe energiezuinige ventilator TTRL 100.55 EC.



Energiemanagement in de Vision Control
De module 'Energiemanagement' bespaart fors op energiekosten. De bewaring en andere stroomverbruikers op het bedrijf worden namelijk automatisch in- en uitgeschakeld en gekoppeld aan de maximale beschikbare (opgewekte) energie.

  • Energiezuinige ventilator TTRL 100.55 EC
    Nu ook leverbaar met EC motor met hogere efficiëntie, eenvoudige installatiemogelijkheden en geïntegreerde toerentalregeling.
  • Turnkey oplossingen
    Tolsma Grisnich is specialist voor klant specifieke installaties en turnkey projecten voor ontvangst, transport, bunkeropslag, reiniging, sorteren en verpakken van agrarische producten.
Voor meer informatie:
Tolsma-Grisnich
 +31 (0)527 636465
marketing@tolsma.com
www.tolsma.com
Publicatiedatum: